Βραχάτι 7/3/18

Αγαπητοί γονείς,

Οι μαθητές και οι γονείς  που συμμετέχουν στην εκδρομή στο Φεστιβάλ Καρδίτσας θα πρέπει να είναι στο σχολείο για αναχώρηση στις 7.30  το πρωί του Σαββάτου 10 Μαρτίου 2018

Θα πάμε μέσω Δομοκού  ώστε νωρίς το μεσημέρι να είμαστε στα Τρίκαλα. Καλό είναι τα παιδιά να έχουν κολατσιό μαζί τους για το ταξίδι (σίγουρα θα κάνουμε 2 στάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού). Το πρώτο πλήρες γεύμα θα  το κανονίσετε μόνοι σας το μεσημέρι του Σαββάτου μετά την τακτοποίηση μας στα δωμάτια  του ξενοδοχείου μας. Είναι καλό τα παιδιά να φάνε καλά και να ξεκουραστούνε. Η διαμονή μας θα γίνει στο Ξενοδοχείο Παντελιδάκης στο Κέντρο των Τρικάλων.

Στις 6.30μμ θα συγκεντρωθούμε στην ρεσεψιόν για να μεταβούμε στο Μουζάκι όπου θα τραγουδήσει η χορωδία μας.  Θα είμαστε στο MOYZAKI ΠΑΛΛΑΣ στις 7.00μμ για να κάνουμε πρόβα. Εκεί μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και στις 8.15 θα παρακολουθήσουμε το διαγωνιστικό πρόγραμμα των χορωδιών που ξεκινάει με την χορωδία του σχολείου μας.

Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος όλων των χορωδιών  στο Φεστιβάλ θα επιστρέψουμε στην πόλη των Τρικάλων αργά το βράδυ, όπου και θα έχουμε ελεύθερο πρόγραμμα.

Την Κυριακή αφού πάρουμε πρωινό από μπουφέ στο ξενοδοχείο μας, μετά τις 9π.μ θα ξεκινήσουμε για μια σύντομη εκδρομή στο μεγάλο μοναστήρι στα Μετέωρα.

Μετά  από μια ώρα στάση στα Μετέωρα θα ξεκινήσουμε για τα Ιωάννινα όπου θα είμαστε το μεσημέρι για φαγητό και ελεύθερο πρόγραμμα έως τις 6μμ.

Στις 6μμ θα ξεκινήσουμε για το Βραχάτι όπου σύμφωνα με τη γνώμη των οδηγών μπορούμε να είμαστε πίσω κατά τις 10μμ.

Πριν τραγουδήσουν τα παιδιά στο ΜΟΥΖΑΚΙ ΠΑΛΛΑΣ ο Σύλλογος γονέων θα προσφέρει από ένα κολατσιό στα παιδιά της χορωδίας και το σχολείο από ένα χυμό. Επίσης η κ. Ζαφειροπούλου Αγγελική  και ο Σύλλογος Γονέων θα προσφέρουν από 4 συσκευασίες νεράκια  για το ταξίδι μας. Τους ευχαριστούμε όλους!!!

Ακόμα θα θέλαμε να πούμε  ένα μεγάλο ευχαριστώ σε σας τους γονείς των μαθητών μας για την άψογη συνεργασία και την κατανόηση, καθώς και στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων που βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση της εκδρομής  και στο Δήμο Βέλου –Βόχας που διέθεσε το πούλμαν της Χορωδίας του σχολείου μας. Θυμίζουμε επίσης ότι το ταξίδι αυτό γίνεται για να καμαρώσουμε τα παιδιά μας και προσπαθούμε να τους δώσουμε την ευκαιρία να δουν την επόμενη μέρα και μερικά σημαντικά μέρη της πατρίδας μας όπως είναι τα Μετέωρα και τα Ιωάννινα!!!!

Με εκτίμηση, εκ μέρους του συλλόγου διδασκόντων

Ο Δ/ντης

 

Ανδρικόπουλος Χαράλαμπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *