ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

Πολιτιστικός Σύλλογος Μπολατίου Κορινθίας

ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ & ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου, απ’ τον κόσμο εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο. (Γιάννης Ρίτσος)

Από το 2010 που έγιναν τα εγκαίνια του Πολιτιστικού μας Κέντρου έως σήμερα έχουμε ζήσει πολλές και όμορφες μουσικές στιγμές!!! Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο αλλά πάνω απ’ όλα τους εξαιρετικούς μουσικούς και τους τεχνικούς που συνεργαστήκαμε μαζί για το όμορφο τελικό αποτέλεσμα!!!

Νότη Μαυρουδή, Αρλέτα, Έλλη Πασπαλά, Δήμητρα Παπίου, Αναστασία Μουτσάτσου,Μαριαστέλλα Τζανουδάκη, Τάκη Φαραζή, Γεωργία Νταγάκη, Μανώλη Ανδρουλιδάκη, Τάκη Χρυσικάκο …ήταν τιμή η παρουσία σας στη Νέα Διάπλαση!!!

Εκλεκτοί φίλοι επαγγελματίες ή ερασιτέχνες μουσικοί της περιοχής μας όπως, η μαέστρος μας Μαρία Γερολύμου, ο πολυτάλαντος Άρης Σταύρου, οι σολίστες Γιάννης Μπούρας, Χρήστος Κριθαράκης, Χρήστος Παπαργυρίου, Σαράντης Πατρινός , Θοδωρής και Χρήστος Σκόνδρας, Κώστας Μητροπανόπουλος, ο Κώστας Πανουργιάς, ο Νίκος Φραγκάκης και ο Κωστής Ανδρικόπουλος και η Σόφη Ανδρικoπούλου έδωσαν το δικό τους μελωδικό στίγμα και τους ευχαριστούμε!!!

Επίσης παρουσιάστηκαν μουσικά σχήματα όπως οι Σαμπάχ με την Αναστασία Πετροπούλου στο τραγούδι, οι Διαπασών με τον ΄Αρη Σταύρου, η κομπανία του Αποστόλη Νάτση και η πολυφωνική Χορωδία του Άσσου “Ρέα” σε διεύθυνση του κ.Παντελέων και η εξαιρετική Φιλαρμονική Ακράτας σε διεύθυνση Χρήστου Ασημακόπουλου.

Τα τελευταία χρόνια καμαρώνουμε για τη Χορωδία του Δημοτικού σχολείου του Βραχατίου που δύο φορές εμφανίστηκε σε εκδηλώσεις μας…αλλά και για την παιδική χορωδία της Νέας Διάπλασης που σε ένα χρόνο ζωής έχει κιόλας κάνει τέσσερις συναυλίες πάντα σε διεύθυνση Μαρίας Γερολύμου!!! Επίσης καμαρώνουμε για τα μικρά παιδιά της χορωδίας που πολλά από αυτά σπουδάζουν μουσικά όργανα και έχουν κιόλας αρχίσει να εμφανίζονται ζωντανά μαζί μας!!!

Τάσο Κωνσταντίνου, Αποστόλη Χρονόπουλε, Πέτρο Αναγνωστόπουλε, Φώτη Κίκιρα & Χρήστο Πανούση και ΄Αγη Αναστασίου σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη σας τεχνική βοήθεια!!!

Με εκτίμηση εκ μέρους

του Δ.Σ της Νέας Διάπλασης

Μπάμπης Ανδρικόπουλος

 

Πατήστε πάνω στις εικόνες..κάτω από κάθε εικόνα βρίσκεται και ένα μουσικό απόσπασμα…στους συνδέσμους θα βρείτε πληροφορίες για κάθε εκδήλωση!!!

ΜΑΡΙΑΣΤΕΛΛΑ ΤΖΑΝΟΥΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΑΠΛΡΙΛΙΟΣ 2017

Ο ΜΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ 26/3/2016

ΟΙ “ΔΙΑΠΑΣΩΝ” ΚΑΙ Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑ ΠΛΑΣΗΣ

ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΑΝΟ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2015!!!

 

  

 

 

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΠΟΛΑΤΙΟΥ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ