Θα μας μείνει αξέχαστο το ταξείδι στην Φλώρινα με το Εφηβικό τμήμα της Νέας Διάπλασης! Το καλοκαίρι όμως ήταν περίεργο ο καιρός απρόβλεπτος και οι βροχές και οι άνεμοι συχνά μας ξάφνιαζαν. Το κακό δεν άργησε να γίνει… ένα τρομερό απόγευμα στις 23 Ιουλίου…άνεμοι 11 μποφόρ …τρόμος πρώτα στην Κινέτα…στο Θροφαρί…μετά στον Νέο Βουτσά και …απίστευτα σκληρός τραγικός επίλογος στο Μάτι!!! Τα υπόλοιπα λίγο πολύ είναι γνωστά….και όλοι πρέπει να προσπαθήσουμε να μην ξαναγίνουν!!!

Εμείς αν και νιώσαμε σοκ αποφασίσαμε να κάνουμε κανονικά τις προγραμματισμένες παραστάσεις μας στην Πουλίτσα με το…”Ας ερχόσουν για λίγο”…του Δ.Μαλισσόβα σε σκηνοθεσία Άρη Σταύρου και να δώσουμε τα καθαρά έσοδα της πρώτης παράστασης στον ειδικό λογαριασμό του Ελ. Ερυθρού Σταυρού για τα θύματα αυτής της καταστροφής.Οι παραστάσεις μας πήγαν πολύ καλά και απέκτησαν ένα ξεχωριστό νόημα!!!   

Πολλά ευχαριστώ στα παιδιά και σε όλους τους συντελεστές καθώς και στο κοινό μας!!!

Η κατάθεση της Νέας Διάπλασης στον ειδικό λογαριασμό του Ελ. Ερυθρού Σταυρού για τους πυρόπληκτους της Αττικής. Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της παράστασης…Ας ερχόσουν για λίγο…και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πουλίτσας για την βοήθεια και την άψογη φιλοξενία!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *